O zi+100 RON = un look nou

 

Ce se pot face cu 100 de lei? Minuni, dacă ne întrebi pe noi. Azi vă arătăm un proiect realizat din două cutii mici de vopsea și puțină ceară transparentă. Nu e vrăjeală, e doar puțină creativitate și vopsele de calitate.

De obicei reamenajarea casei presupune schimbarea mobilei, pentru că ne plictisim de cea ce vedem. Dar se poate și altfel. O mobilă aleasă de noi poate rămâne, dacă ne place forma. Tot ce e nevoie să regândim mobilierul respectiv în cromatica nouă. Un dormitor își schimbă total look-ul dacă schimbăm culoarea perețiilor, cea a noptierelor și a surselor de lumină. Și credeți-ne când vă spunem, rezultatul va fi impecabil.

Transformarea de azi s-a întâmplat în Galeria Latină No 2. Dați click pe nume doar pe propria răspundere. O să vă pierdeți în proiecte superbe realizate de stockistul Nana Rădulescu, și nu o să vă pară rău. Dar noi să revenim la proiectul nostru de o zi din 100 de lei. Nana a transformat o noptieră și o veioză. Rezultatul e superb, în ton cu ambientul.

Din 2016 am trecut la un capitol nou pe piața romănească și anume RELOOKINGUL de mobilier, un concept despre care se vorbește de câțiva ani încoace, care are scopul de a reînnoi estetic piese mai vechi de mobilier, oferindu-le un aspect contemporan si nu numai.

Vă invităm să accesati secțiunea lucrarile noastre a siteului.

Pentru comenzi: 074990210

Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm să ne contactati

Prețul produselor noastre conține TVA

Privacy Preference Center

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap