Vreau să vă urez, în primul rând un an bun, cu multe bucurii pe plan personal, să vă mulțumesc pentru interesul pe care îl arătați paginii mele și să va spun că vă aștept cu drag în atelier ca de obicei. Pentru că, nu-i așa, CULORILE ne înfrumusețează viață! După cum am povestit deja, cu unii dintre voi, e atât de ușor acum să aducem culoare în casă! [DIY ]
Vopselele Chalk Paint by Annie Sloan, tehnicile de vopsire și antichizare sunt la dispoziția voastră prin noi, reprezentanții autorizați, Annie Sloan. Deși vorbim des despre asta, încă primesc zilnic întrebarea „De ce este magică această vopsea?”
În primul rând pentru că vopsește orice! Pornind de la lemn, la ceramică, metal, sticlă, plastic, parchet și material textil! Da, ai înțeles corect, orice suprafață. Fără pregătire specială fără șlefuire sau decapare.Vopsea ecologică, fără miros, fără factori alergeni cu timp scurt de uscare. Se diluează cu apă, se întinde ușor și există diferite soluții de finisaj, atât estetic[stilistic] cât și ca materiale [ceară ,lac].
Aici intervine magia: 36 de culori, număr ce crește mereu. Culori cu o textură catifelată ,care pot fi combinate la infinit!
[DIY ]


Nu-i așa că ești curioasă [curios] deja? De câte ori ai căutat o soluție pentru a transformă o piesă de mobilier dragă ție ,pentru a o readuce la viață sau pentru a o integra în spațiul actual, pentru că e de la bunica sau poate ai achiziționat-o într-o super vacanță cu iubitul tău? Demersurile tale au rămas fără success pt că fie nu ai găsit soluția stilistică, fie nu ai găsit specialistul fie costurile depășesc interesul.
Acum poți să faci asta singură [DIY ] în momentele în care te simți cuprinsă de inspirație. Avem mai jos un exemplu de scrin, o piesă de mobilier delicată, pentru un colț de studiu,care a fost reinterpretat și integrat într-un ambient minimalist. Culori și tehnici Annie Sloan. Ca totul să fie perfect, buchetul de trandafiri galbeni întregesc atmosfera…
CULORILE ne înfrumusețează viața:[DIY ]