Idei de vacanță

@anniesloanromania #Ideidevacanta #cemaimestesugim
Suntem inca in #vacanta si #albastrul este o #culoare legata de #vara…pentru cei ce au ramas #acasa,va voi sugera cateva idei simple de vopsire si #redecorare a unor obiecte mici dar utile si care vor schimba atmosfera in coltisorul lor ! Sunt idei pt #incepatori , usor de realizat fara grad mare de complexitate .Tavi,ghivece,linguri de lemn pe care nu le mai folositi toate acestea pot deveni atractive , #decorative in doar cateva ore !O tava alba din MDF,cam anosta in opinia mea,a fost imbracata intr-un singur strat nediluat de vopsea #NapoleonicBlue.De cele mai multe ori este necesar stratul al doilea.(depinde de materialul de baza ,nu a ,,tras,,deloc)?Se usuca aproape instant pe vremea aceasta!Atentie nu vopsiti in lumina soarelui !Urmeaza ceruirea cu #ClearWax ,uscare,lustruire cu bumbac si e gata!
Alaturi observati un ghiveci pt flori…nu am vrut sa fac risipa de vopsea si am aplicat aceeasi culoare ,sa fie vacanta si in balcon!
Aici finisajul insa ,este cu #laclucios #AnnieSloan,pt a rezista la contactul cu apa si razele soarelui
Am alaturat obiectele pt a exemplifica cele doua tipuri de finisaj,prin comparatie (este o intrebare pe care o primesc adeseori..)
Simplu si frumos: