Decorarea cu Paint Inlays, un ghid pentru a adăuga un plus de culoare casei tale.

Ți-ai dorit vreodată să adaugi un strop de culoare casei tale?

O modalitate de a face acest lucru este utilizarea sistemului de decorare Paint Inlays. Acest  sistem folosește vopsea pentru a crea modele complexe pe lemn. Urmând câțiva pași simpli, puteți crea o piesă de artă uimitoare care va decora  spațiul.

Ce este Paint Inlay?

Este o tehnică care folosește vopsea amprentata pe vopsea proaspata, pentru a crea modele decorative pe mobilier.Este folosit pe orice tip de mobila și alte proiecte de prelucrare a lemnului. Rezultatul este un design izbitor care adaugă o notă de frumusețe oricărui spațiu.

Ce vei avea nevoie

Înainte de a începe să pictați, va trebui să pregatiti materialele necesare; vopsea, pensule si modelul ales.Desigur presupunem ca piesa de mobilier exista deja.

Crearea designului dvs

Înainte de a începe să vopsiti, va trebui să vă planificați designul. Măsurați suprafata și decideți cât de mare va fi modelul si croiti din plansa aleasa.

Pictarea Designului

 

Începeți prin a picta culoarea de fundal. Poti folosi o pensula plata pentru aplicarea vopselei in mad generos. Odată ce culoarea de fundal este aplicata,atat timp cat este proaspata (umeda) puteți începe să aplicati plansa. Folosiți culori contrastante pentru a evidentia modelul de baza. Odată ce vopseaua este uscată, puteți folosi șmirghel pentru a netezi orice margini aspre (integrarea).Umeziti cu un burete suprafata de hartie,prin tamponare.Dupa 30 de secunde incepeti desprinderea cu atentie.Vi se va dezvalui un desen frumos si plin de culoare.

Ultimele retușuri

Odată ce vopseaua este uscată, puteți adăuga finisajul. Un strat de sigilare din lac transparent va proteja vopseaua și o va face să dureze mai mult.

Concluzie

Paint Inlays de vopsea este o modalitate excelentă de a adăuga o notă de frumusețe oricărui spațiu. Cu câteva instrumente simple și puțină răbdare, poți crea o piesă de artă uimitoare care va aduce viață casei tale. Deci de ce să nu încerci? S-ar putea să fii surprins de rezultat.