Annie Sloan Paint - pachetul complet pentru Hotelurile Boutique ! Propuneri de redecorare a unei camere in trei pasi.

In Turism Market-ul international ,hotelurile de tip Boutique ocupa un loc aparte si au ca si caracteristica o atmosfera calda ,prietenoasa pusa in evidenta de servicii specifice, dar mai ales de o amenajare si decorare a camerelor in stiluri diferite, cu design si accesorii personalizate.Astfel se creeaza un spatiu intim unde clientul va simti liniste si relaxare si va percepe in mod subtil ca este asteptat si ca atmosfera este pregatita pentru el.Conceptul de Hotel Boutique a aparut cam in perioada anilor 1980 la Londra si se bazeaza pe fidelizarea clientului printr-un ambient diversificat , care face referire cumva si la personalitatile diferite ale oaspetilor si ale alegerilor lor.
Desigur in timp ,ambientul se intretine prin redecorarea periodica si proprietarii de Pensiuni si Hoteluri Boutique o stiu cel mai bine !
In planul de investitii si cheltuieli – redecorarea ocupa un procent important si eficienta s-a dovedit a fi optima – alegand metode de reconditionare si vopsire a mobilierului si peretilor ,pictura sau antichizare in functie de stilul ales pentru fiecare camera. Atunci cand dorim sa schimbam decorul unei camere,mobila este dificil de inlocuit si foarte costisitor in comparatie cu procesul de relook-ing .In plus , in acest demers obtinem un aspect foarte apreciat de catre oaspetii preocupati de mediu si de catre cei care si-au gasit un hobby in reconditionare si va asigur ca nu sunt putini! Design-ul este completat de redecorarea peretilor in culori si tehnici cu o estetica deosebita si desigur de accesorizarea spatiului conform stilului ales sau a tematicii camerei.
Stockistii Annie Sloan va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare pentru ca voi sa redecorati ori de cate ori hotarati ca este necesar.Daca Hotelul Boutique este un Concept in sine , Brand -ul pentru redecorare #AnnieSloanPaint este alegerea pe masura !
Cele trei tipuri de vopsea sunt produsele cu care poti realiza transformarea unui interior,in totalitate prin vopsire si decorare,de la mobilier,pereti si ferestre pana la suprafete mai solicitate .
Satin Paint – recomandat pentru mobilierul din lemn ,ferestre,pervazuri ,plinte ,usi,calorifere ,metal -supuse unui trafic intens.
Chalk Paint – recomandat pt accesorii – veioze – de exemplu , sau mici piese de mobilier care dau nota creativa a camerei.
Wall Paint – produs Premium care va imbraca peretii ca intr-o mantie satinata,cu rezistenta marita si usor de intretinut .
Toate aceste materiale si accesoriile necesare le gasiti in magazinele noastre unde puteti rasfoi pentru inspiratie si cataloagele de Design Interior – concept Annie Sloan .
Pentru o exemplificare mai clara am schitat o propunere de reamenajare al unei camere de Hotel Boutique;pornind de la cataloagele de culori ,alaturand apoi cromatica unui stil si terminand cu accesorizarea prin obiecte personalizate.Cu drag ,Galeria Latina no2.